Electrocook

Electrocook omvat een netwerk van gespecialiseerde keukenbouwers over heel Vlaanderen. Belangrijk in hun klantbenadering is de focus op dienstverlening. Zij begeleiden u bij de keuze van alle materialen voor uw keuken en tonen oog voor detail in de afwerking. Ook voor uw keukentoestellen kan u bij elke Electrocookzaak terecht voor specifiek advies, indien gewenst in de centraal gelegen toonzaal met meer dan 500 toestellen, waar professionele adviseurs u begeleiden naar een optimale keuze. De werking en het gebruik van al deze toestellen kunnen u gedemonstreerd worden tijdens de diverse kookkamers. Ook na uw aankoop trachten Electrocookleden de consument nog verder te inspireren. In het magazine Keukenbouwers met Smaak worden allerlei heerlijke gerechten toegelicht.

Bij elke keukenbouwer, erkent met het Electrocook Quality Label, kan u volgende garanties verwachten:

   1. Uitgebreid assortiment met alle grote merken inbouwapparatuur
   2. Perfecte naservice
   3. Gedetailleerd advies
   4. Centrale showroom met ruim 500 toestellen
   5. Perfecte afwerking met oog voor detail
   6. Soepele kredietverstrekking
   7. Eerlijke prijzen

Dankzij ons uitgebreid netwerk van meer dan 60 Electrocook speciaalzaken, verspreid over heel Vlaanderen, kan u steeds in uw onmiddellijke omgeving terecht. Raadpleeg voor het vinden van uw keukenspecialist onderstaande kaart met Electrocook-leden.

Bent u een keukenspecialist of interieurzaak?

Als aankooporganisatie heeft Electrocook ook heel wat voordelen voor u. Wij stellen voorop dat u als handelaar uw zelfstandigheid behoudt en proberen via een intensieve samenwerking de best mogelijke service naar de particulieren te waarborgen. Heeft u interesse om zich aan te sluiten of wenst u vrijblijvend meer informatie, dan bekijken we graag samen met u de aangepaste voorwaarden. 

Contacteer ons!

 

 

Contacteer een Electrocook-lid

De velden met * zijn verplicht in te vullen.

CAPTCHA
 Code verifiëren *