Wereldprimeur in A+++ (-20%) : Liebherr CBP (esf) 4043
28-03-2013

Met een verbruik van slechts 130 kilowatt per jaar is deze koel/vriescombinatie 60% zuiniger dan een vergelijkbaar A+ model.

Dankzij dit zeer lage energieverbruik mag de CBPesf 4043 / CBP 4043 zich in een nieuwe - nog niet bestaande - energie efficiëntieklasse A+++ -20% plaatsen.

Het toepassen van dikkere isolatie is een logische stap, met behoud van de meest gangbare kastbreedte van 60 cm. Onzichtbaar is de speciale isolatie in de zijwanden en deuren, waarmee de omgevingswarmte zoveel mogelijk buiten het interieur wordt gehouden en het koudeverlies minimaal is. De bewaartijd bij stroomuitval is voor diepvriesproducten maar liefst 46 uur! Dankzij een efficiënt koelsysteem met DuoCooling - een volledig gescheiden regeling van het koeldeel en vriesdeel - en een nauwkeurige elektronische besturing zijn de koeltemperaturen stabiel.

Dit superzuinige Liebherr apparaat met LED-verlichting verbruikt minder dan 8 cent per dag en is leverbaar in wit of in staalgrijs met echte edelstalen deuren en grepen. Een extra voordeel is het speciale BioFresh 0°C gedeelte, uitgevoerd met 2 BioFresh 0°C laden op telescooprails voor het veel langer bewaren van vlees, vis, zuivel, groente en fruit.

Netto inhoud : koelen 205 liter, vriezen 87 liter. Afmetingen : 201x60x63 (hxbxd in cm).