Engels Electro biedt gratis digitale toonzaal aan tot eind 2020
06-11-2020

Shopelectro - uw gepersonaliseerde digitale showroom

Door de nieuwe lockdown worden alle winkeliers weer hard getroffen. De overheid vraagt van heel het land grote inspanningen om de Corona curve opnieuw af te vlakken, maar voor sommigen komen deze maatregelen harder aan dan voor anderen. In deze moeilijk tijden is het belangrijk dat iedereen zich solidair met elkaar opstelt. 

Solidariteit tijdens Corona lockdown

Met onze aankooporganisaties Electroservice & Electrocook steunden we zo afgelopen weekend de eerste editie van Bel Friday om lokaal winkelen te promoten en tegelijk ook een financiële steun te geven aan een lokaal goed doel (Het Rode Kruis). Maar ook nu deze nieuwe lockdown opnieuw veel winkeliers en keukenbouwers treft, wil D. Engels Electro solidair zijn met haar klanten en de nodige ondersteuning trachten te geven om te kunnen blijven verkopen in de mate van het mogelijke. 

Uw persoonlijke digitale toonzaal

Recentelijk vernieuwde Engels Electro reeds haar shopelectro om elektrohandelaars en keukenhandelaars een digitaal verlengstuk te bieden aan hun fysieke winkel. Met shopelectro werd er bewust voor gekozen om geen webshop te ontwikkelen maar wel een digitale toonzaal waar de elektrohandelaar zijn volledige aanbod kan tonen om op die manier zoveel mogelijk in contact te kunnen komen met potentiële klanten. Dealers die zich inschrijven voor deze tool kunnen dus online aanwezig zijn met hun eigen gepersonaliseerde digitale toonzaal. Naast logo's, foto's en alle info over winkel die gepersonaliseerd kan worden, kan ook het productaanbod van elke dealer op maat gepresenteerd worden. Via een eenvoudige administratie tool kan uit het volledige productaanbod van Engels Electro geselecteerd worden wat de dealer wil tonen op zijn persoonlijke Shopelectro. Verder heeft de dealer geen tijd nodig voor het onderhoud van de Shopelectro, want alle foto's en technische fiches worden automatisch opgeladen.

Gratis Shopelectro tot eind 2020

Reeds verschillende dealers tekenden in voor hun eigen persoonlijke shopelectro. Echter willen we alle getroffen winkeliers die nog niet intekenden op shopelectro nu ter ondersteuning deze tool gratis aanbieden tot het einde van het jaar. Op deze manier kunnen zij gebruik maken van een extra verkoopkanaal om producten te kunnen aanbieden en dit zonder enige kost of risico. We hopen om hen op die manier goed te kunnen ondersteunen in deze moeilijke periode. De voorbije week werd voor een heel aantal dealers reeds een webinar georganiseerd om de werking van Shopelectro nog verder toe te lichten. Een herhaling van dit webinar kan u aanvragen door een mailtje te sturen naar te@engels.be

Shopelectro - uw gepersonaliseerde digitale showroom