Electroservice & Electrocook partners van Bel Friday - Koop lokaal
30-10-2020

Bel Friday is een initiatief om lokaal kopen te promoten tijdens de Coronacrisis
Bel Friday

Op vrijdag 23 oktober werd het startschot gegeven voor een grootschalige campagne rond lokaal winkelen. Bel Friday is een initiatief van 34 verschillende Belgische non-food retailers en mediaspelers (goed voor meer dan 1800 winkelpunten en 10.000 medewerkers). Samen wilden zij in de verf zetten wat een rijkdom aan Belgische retailers en handelaars ons land heeft, en de klant samen in de watten leggen.

Bel Friday wil waarde én aandacht geven aan de Belgische retailers, maar vooral aan hun medewerkers en klanten via een uitgebreide campagne en een bijhorend actieweekend, van 30 oktober tot en met 2 november, met talrijke attenties en interessante promoties. Tijdens Bel Friday wordt ook het goede doel ondersteund: de deelnemers leggen samen een bedrag van meer dan honderdduizend euro bij elkaar om de lokale werking van Rode Kruis België te ondersteunen. Het is de bedoeling het initiatief regelmatig te herhalen en andere geïnteresseerde Belgische retailers te laten aansluiten. 

We zijn ontzettend fier dat we met Electroservice en Electrocook deelnemen aan dit initiatief. De Coronacrisis zorgt nog steeds voor zeer moeilijke tijden voor iedereen en daarom is het belangrijk om elkaar te steunen. Dat een deel van de gerealiseerde omzet naar geschonken wordt aan een lokaal goed doel als het Rode Kruis België maakt dit initiatief des te mooier.

Bel Friday is een initiatief om lokaal kopen te promoten tijdens de Coronacrisis
Bel Friday