D. Engels officiële partner in nieuw Strategie Miele.
27-05-2016

Als jarenlange trouwe Miele partner werd D. Engels reeds in september ingelicht dat Miele op internationaal niveau werk maakte van een vernieuwde Selectieve Distributie Strategie. Gezien het hier om een nieuwe strategie gaat op internationaal niveau heeft het enige tijd geduurd om een duidelijke beeld te krijgen hoe deze nieuwe strategie er zou gaan uit zien en wat dit concreet zou betekenen voor het dealer landschap in de elektro wereld.

Vandaag kunnen wij u alvast meedelen dat D. Engels geselecteerd werd als officiële groothandelspartner binnen de nieuwe Selectieve Distributie Strategie van Miele.

Miele rekent op D. Engels als Miele Groothandel Partner om mee in te staan voor een correcte en kwalitatieve verdeling van de Miele producten. Als u als verdeler op zoek bent naar Miele producten, kan u steeds bij ons terecht om alle mogelijkheden te bespreken. Ook elke particulier kan bij ons terecht om na te gaan via welke kanalan de diverse Miele producten aangekocht kunnen worden en eveneens zijn onze toonzaalmedewerkers beschikbaar voor degelijk advies.

Bij verdere vragen begeleiden wij u graag verder in deze materie. U bent bij D. Engels steeds welkom voor een persoonlijk gesprek om samen alle mogelijke opties te bespreken.