CORONA MAATREGELEN

ENGELS ELECTRO STAAT VOOR JE KLAAR OP DE MEEST VEILIGE MANIER. 

Hieronder vindt u een overzicht van alle maatregelen die wij in acht nemen om op een veilige manier zaken te kunnen doen tijdens deze Corona Pandemie.

Toonzaal:
Je mag erop rekenen dat we alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen om je bezoek op de meest veilige manier te laten verlopen. Zo beschermen we jou en onze medewerkers.
Maak wel, zoals gebruikelijk, STEEDS een afspraak voor uw bezoek via deze pagina, telefonisch of per mail.

We vragen je om :

  • stipt op tijd te komen
  • je handen te ontsmetten, handgel is aanwezig.
  • mondmasker te dragen naar eigen voorkeur.
  • de afstand van 1,5m te respecteren wanneer je de toonzaal betreedt.  
  • maximaal met 2 personen te komen
  • je afspraak te annuleren als je je ziek voelt of symptomen vertoont.

Onze toonzaalmedewerkers hebben zelf ook mondmaskers ter beschikking en na de rondgang in onze toonzaal wordt het gesprek veilig verder gevoerd aan een bureau met doorzichtige spatwand.

Afhaalbalie:
Onze afhaalbalie is normaal geopend. Er werd een extra spatwand voorzien om de veiligheid te verhogen. Indien u vooraf doorbelt welke toestellen u komt afhalen kunnen wij de toestellen reeds klaar zetten en kan de afhaling zo efficiënt en veilig mogelijk verlopen!

Vertegenwoordigers:
Onze vertegenwoordigers zijn na een periode van thuiswerk opnieuw op de baan om al onze professionele dealers zo goed mogelijk te informeren en verder te helpen. Zij hebben steeds mondmaskers en handgel ter beschikking om de bezoeken in de meest veilige omstandigheden te laten verlopen.

Corona assortiment:

Om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen, heeft de Engels Group op zeer korte tijd ook een volledig Corona assortiment producten opgebouwd dat wij aanbieden aan onze professionele dealers.
In onze Coronagids vindt u een overzicht van ons volledig assortiment mondmaskers, handgels, vloermat en overige producten.

 

Hou het veilig

Engels Electro