Over Electro D. Engels

D. Engels, in 1927 opgericht als electriciteit- en lampenwinkel, nam sinds 1957 de vorm aan als elektro groothandel. Door de jaren heen en mede dankzij onze expertise en blijvende inzet, is elektro groothandel D. Engels uitgegroeid tot een belangrijke speler in het Vlaamse electrolandschap. Reeds vele jaren wordt het motto "Alle grote merken onder 1 dak" door alle medewerkers van D. Engels uitgedragen. 

Persoonlijke ondersteuning 

Als groothandel hechten wij veel belang aan het bieden van een persoonlijke ondersteuning. Ons ervaren sales team staat dagelijks klaar voor het begeleiden van onze klanten bij de uitbouw van hun zaak en helpt hen verder met hun specifieke behoeftes. Dankzij onze interne commerciële dienst kunnen prangende vragen, offertes en bestelling snel behandeld worden. Onze adviseurs in onze toonzaal, met meer dan 400 toestellen, staan steeds ter beschikking om de particulier verder te helpen bij de keuze van hun toestellen. Onze interne transportdienst staat steeds in voor correcte leveringen.

Opleidingen

Particulieren zijn tegenwoordiger steeds beter geïnformeerd en daarom zijn degelijke opleidingen voor u als handelaar en voor uw personeel onontbeerlijk. Het sales team van D. Engels houdt u doorheen heel het jaar steeds up-to-date van alle nieuwigheden, maar ook daarnaast wordt veel belang gehecht aan opleidingen. Ons clienteel wordt doorheen het jaar uitgenodigd voor diverse commerciële en technische opleidingen die voor hen interessant kunnen zijn. Ook op onze professionele opendeurdagen, Witte Business en Keukentech, staan in opleidingen centraal en kan u in kleine aula's de laatste nieuwigheden van elk merk ontdekken.

Key-assortiment en interessante promoties

Met steeds breder wordende assortimenten is onze professionele webshop uitgegroeid tot een database met meer dan 15.000 huishoudtoestellen. Om uw assortiment adequaat te kunnen samenstellen met het oog op uw doelgroep (of klantengroep) helpen wij u verder met een zorgvuldig uitgekozen key-assortiment. Dit key-assortiment wordt regelmatig geactualisseerd op basis van de marktcijfers en verkoopsstatistieken, zodat u de bestsellers steeds zorgvuldig kan uitfilteren. Bovendien wordt u heel het jaar op de hoogte gehouden van diverse promoties, special deals en batibouwvoorwaarden of andere setacties. Onze adviseurs begeleiden u om slim aan te kopen en op die manier uw marge te verhogen en concurrentieel te blijven in de electromarkt.

Dienst-na-verkoop

Door de toenemende complexiteit van het uitgebreide assortiment toestellen staan veel merken dezer dagen zelf in voor herstellingen aan deze toestellen. Onze dienst-na-verkoop staat echter steeds ter uwer beschikking om u te begeleiden in dit proces en alzo een vlotte afhandeling te verzekeren. Ook omruilingen en herstellingen onder waarborg kan u bij ons eenvoudig aanvragen en worden snel behandeld.

Aankooporganisaties Electroservice en Electrocook

Alleen opboksen tegen elektroreuzen is niet evident. Daarom werken veel zelfstandige elektrohandelaars en keukenbouwers samen met de aankooporganisaties Electroservice en Electrocook van D. Engels. Sluit u zich aan, dan behoort u meteen tot een organisatie die elektrohandelaars en keukenbouwers slagvaardiger maakt. Uw verkoop kan op diverse manieren verder ondersteund worden, zoals het aanbieden van verlengde waarborg, de juiste muziek en aroma’s in uw zaak of andere imago-versterkende middelen. Als Electroservicelid kan u ook deelnemen aan verschillende consumentenfolders die zorgvuldig worden samengesteld op interessante tijdstippen doorheen het jaar. Nieuwe leden zien hun omzet vaak meteen stijgen. Ondertussen behoudt u wel uw volledige zelfstandigheid: u bent en blijft baas in eigen huis.

        

Heeft u vragen of wenst u graag bezocht te worden door 1 van onze vertegenwoordigers? Neem dan snel contact op met ons!