Miele

Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf dat zich in gelijke mate verbonden voelt met de eigenaars, werknemers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij.

De onderneming concentreert zich op de productie van huishoudelijke toestellen voor de keuken, wasgoed en vloeronderhoud alsmede toestellen voor de commerciële markt en medische instrumenten (Miele Professional). De strategische visie van Miele is dat het bedrijf in alle relevante markten het meest gewilde merk in de branche wil zijn.

Miele biedt haar klanten producten die toonaangevend zijn op het gebied van duurzaamheid, prestaties, bedieningsgemak, energie-efficiëntie, design en service. Dit is in overeenstemming met het motto 'Altijd beter', dat de oprichters Carl Miele en Reinhard Zinkann op hun eerste toestellen drukten, en waardoor Miele zich nog steeds laat leiden.

Recentelijk werd de succesvolle samenwerking tussen Miele en D. Engels kracht bijgezet door D. Engels te benoemen tot officiële Miele Groothandelspartner binnen de vernieuwde Selectieve Distributie Strategie van Miele.

Nieuws

D. Engels officiële partner in nieuw Strategie Miele.

27/05/2016 -

Als jarenlange trouwe Miele partner werd D. Engels reeds in september ingelicht dat Miele op internationaal niveau werk maakte van een vernieuwde Selectieve Distributie Strategie.

Binnenkort verkrijgbaar : stoomoven + microgolfoven DGM 6800

01/04/2015 -

Miele DGM 6800

Een stoomoven met microgolf in één compact design.
De Miele DGM 6800, een uniek keukentoestel!

Miele Mobile Control

01/04/2015 -

Onze nieuwe W1 met MobileControl-technologie.

Je wasmachine starten met je smartphone, de wascyclus controleren op tablet, ... het kan allemaal!