AEG

Al sinds de oprichting van het bedrijf in Duitsland in 1887 is AEG een voorloper in geavanceerde elektrotechniek voor consumptieproducten.

AEG combineert uitstekende prestaties met Duits design. Al onze toestellen worden dan ook ontworpen en ontwikkeld om 'Perfekt in Form und Funktion' te zijn.

AEG is altijd al een voorloper geweest. Van bij de oprichting van het bedrijf in 1887 door Emil Rathenau staat AEG bekend voor zijn expertise in elektrotechniek voor consumptieproducten. AEG was ook de eerste in de sector om een beroep te doen op een ontwerper voor de ontwikkeling van zijn producten.

Ook vandaag streeft AEG nog steeds naar uitmuntendheid in vorm en functie voor elk van zijn huishoudtoestellen. Alle toestellen uit het ruime AEG-aanbod staan garant voor precisie, prestaties, orde en betrouwbaarheid bij elke huishoudtaak. AEG staat in heel Europa bekend voor zijn kwaliteitsvolle toestellen, die uitstekende prestaties combineren met Duits design. 'Perfekt in Form und Funktion' is dan ook niet zomaar een slogan, maar een filosofie.

Nieuws

AEG lanceert SensePro, SenseFry en SenseBoil

14/02/2019 -

Dankzij de nieuwe technologie├źn van AEG kan u het bereidingsproces van uw gerechten nog beter onder controle houden.